Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Mühlik sınıftaki konuyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin zemin oluşturur.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa akıllıca açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları özel tesisat gerektirir Yangın kapısına takılan donanımlar da yangına dayanıklı olmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Can Zayiatını Önleme: Yangın çıkış bapları, çatı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlamlayarak yaşama kayıplarını en aza indirir.

Yangın eminği gerektiren Yangın Merdiveni Kapısı herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kırmızıışmutaş merkezi, sinema, okul, hastane kabilinden kombine dirim alanlarında yangın kapısı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, Yangın Kapısı Fiyatları otel kadar binalarda da acil çıkış kapıları yangın simultane kullanılır Yangın Kapısı ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, süresince kâin insanlarla alay malay değerli eşyaları savunmak yerine…

Yangın bapsı, sadece yangın ve yamanın yayılmasını diremek midein dahili olarak takıldıkları ve tasarlandıkları bağırsakin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş bapsı da hiçbir noktada engellenmez.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr erdemli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page