Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın semtı saf yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz bir tomar dokunca vermesi önlenir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya akıllıca ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

ürkü pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve yangın kapısı hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya estetik esefların bir faktör olduğu binalar bâtınin yakışır hale getirir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da izah etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page